ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ 2022 YILI DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

09.12 2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü ve AFAD ile koordineli olarak Üniversitemiz Hastanesinde Deprem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Senaryo gereği, Mor Kod (Acil Müdahale Planı Aktivasyonu) aktive edildi, Acil Durum Ekipleri  içerde tedavisi devam etmekte olan, depremden etkilenen ve yaralanan hasta,hasta yakını ve personelin tahliyesini gerçekleştirdi. Tahliye edilen hastalar Acil Servise sevk edilerek gerekli müdahaleleri yapıldı.

Yapılan tatbikat sonrasında AFAD ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince değerlendirme yapıldı ve önerilerde bulunuldu.

Desteklerinden ötürü Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcilerine, AFAD personellerine, sorumluluk bilinciyle hareket eden tahliyede görevli personelimize, konuya hassasiyetle yaklaşan personel ve tüm katılımcılara Hastane Başhekim Yardımcısı  Doç.Dr.Canan AKMAN, Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Semih PETEKKAYA, Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi İsmail Ertuğrul GEDİK ve Başhekim Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Göktuğ KILINÇARSLAN teşekkürlerini sundu.