Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası’nda ÇOMÜ Hastanesi Çocuk Servisinde Yatan Çocuklara Ziyarette Bulundu.

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası’nda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi Çocuk servisinde yatan çocuklara düdük, şapka ve kitap hediye edildi. Hafta etkinlikleri kapsamında Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Yasin Pala ile mesai arkadaşları tarafından hastanede yatan  çocuklar ve aileleri ziyaret edildi. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde çocuklara düdük, şapka ve kitap hediye edilirken hafta hakkında da bilgiler verildi. Pala ve arkadaşları çocuklara birer fahri trafik polisi olduklarını anlatıp ebeveynlerinin hatalı araç kullanmaları ya da başka bir sürücünün hata yaptığını tespit etmeleri durumunda kendilerine verilen kırmızı düdüğü çalarak ikazda bulunmalarını söyledi.