MOBİL UYGULAMA HASTALARIN KULLANIMINA AÇILMIŞTIR

Hastanemiz Web sayfasında bulunan sonuç görüntüleme ve randevu alma sisteminin dışında,

Hasta ve hasta yakınlarına verimli,  kolay erişilebilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinen Üniversitemiz Hastanesi, sağlıkta dijital dönüşüm uygulamalarını hizmete almaya devam ediyor.
Hastane Bilgi Yönetim Sistemimiz (HBYS) Mİa-Med tarafından hazırlanan, android tablet ve telefonlar için özel tasarlanmış yüksek performanslı ve güvenli bir uygulama olan  “Mia-Med Health” mobil uygulaması hastalara çeşitli kolaylıklar sunuyor.
Hastalarımız Mobil uygulaması Google Play Store ve Apple Store uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebileceği uygulama ile ,

sağlık bilgileri, tetkik / radyoloji ve görüntüleme sonuçları ile randevu ve ödeme işlemlerine hemen ulaşabiliyor.

Hastaların uygulamayı indirdikten sonra kayıt için gerekli bölümleri doldurmaları yeterli oluyor.

Mia-Med Health uygulamasına Google Play ve App Store' dan eişebilirsiniz.                                                                                                                                                                                           Duyuru linkine ulaşmak için Lütfen Tıklayınız!