English
|
Shqiptare
|
македонски
|
български
Hızlı Erişim
ÜBYS
ÇOMÜ Destek
Telefon Rehberi
Tek Hesap
Mevzuat
Harita
Kampüs 7/24
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Hastanesi
Toggle navigation
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Misyon ve Vizyon
Tarihçe
Organizasyon Şeması
Başhekimlik
Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü
Hastane Müdürlüğü
Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
Kalite Yönetimi
Kalite Yönetim Birimi
Hedeflerimiz
Kalite Yolculuğumuz
Kalite Politikamız
Kalite Güvencesi
Organizasyon Şeması
Komiteler ve Ekipler
Dokümanlar
İdari Birimlerimiz
Tıbbi Birimlerimiz
Hasta İşlemleri
Randevu Sistemi
Nasıl Muayene Olurum
Ziyaretçi ve Refakatçi Kuralları
Hasta Memnuniyet Anketi
Hasta Hakları
Uluslararası Sağlık Turizmi
Koordinasyon Birimi
Doktora Sor
Doktor Listesi
Bu Test Nerede Yapılıyor?
Organ Nakli Merkezi
Uzaktan Eğitim Paneli
Radyasyon Güvenliği Yönetmeliği
SGK Mevzuatları
Kamu Satış Tarifesi
Sağlık Uygulama Tebliği (SUT)
Diğer Mevzuatlar
ISO
Oda Tefrişatı
Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi
Staj Başvurusu
Talasemi Tanı ve İzlem Rehberi
Hastane Logomuz
DİĞER
İletişim
Ana Sayfa
>
Arşiv
>
Duyurular
>
Kasım Ayı Personel Yemek Listesi
Hızlı Erişim
Genel Bilgiler
Misyon ve Vizyon
Tarihçe
Organizasyon Şeması
Uzman ve Akademik Kadromuz
Başhekimlik
Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü
Hastane Müdürlüğü
Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü
Arşiv Hizmetleri Birimi
Atık Yönetimi Birimi
Basın ve Halkla İlişkiler Birimi
Beslenme ve Diyet Hizmetleri Birimi
Biyomedikal Birimi
Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi
Çamaşırhane Birimi
Çevre Düzenleme ve Otopark Birimi
Din Hizmetleri Birimi
Eczane Birimi
Eğitim Birimi
Evde Sağlık Hizmetleri Birimi
Evrak Dağıtım / Gelen Giden Evrak Birimi
Fatura Birimi
Fatura Ön İnceleme Birimi
Gece İdari Amirliği
Güvenlik ve Destek Hizmetleri Birimi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
Hasta Hakları Birimi
Hasta Hizmetleri Birimi
Hasta Karşılama ve Yönlendirme Birimi
İletişim Santral Hizmetleri Birimi
İstatistik Birimi
İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi
Kalite Yönetim Birimi
Kantin Birimi
Mesai Dışı Özel Muayene Birimi
Mutemetlik Birimi
Personel İşleri Birimi
Sivil Savunma Birimi
Süpervizörler
Sürveyans Birimi
Taşınır / Taşınmaz Kayıt Kontrol Birimi
Teknik ve Destek Hizmetler Birimi
Temizlik Hizmetleri Birimi
Terzihane Hizmetleri Birimi
Teşhisle İlgili Gruplar (TİG) Birimi
Tıbbi Malzeme ve Medikal Depo Birimi
Ulaşım Hizmetleri Birimi
Vezne Birimi
Web Sitesi Tasarımı ve Geliştirme Birimi
Yazı İşleri Birimi
Bilgi İşlem Birimi
Satın Alma Birimi
Renkli Kodlar Birimi
Rapor Birimi
Kalite Yönetimi
Kalite Yönetim Birimi
Hedeflerimiz
Kalite Yolculuğumuz
Kalite Politikamız
Kalite Güvencesi
Organizasyon Şeması
Komiteler ve Ekipler
Dokümanlar
İdari Birimlerimiz
Tıbbi Birimlerimiz
Hasta İşlemleri
Randevu Sistemi
Nasıl Muayene Olurum
Ziyaretçi ve Refakatçi Kuralları
Hasta Memnuniyet Anketi
Hasta Hakları
Uluslararası Sağlık Turizmi
Koordinasyon Birimi
Doktora Sor
Doktor Listesi
Bu Test Nerede Yapılıyor?
Organ Nakli Merkezi
Uzaktan Eğitim Paneli
Radyasyon Güvenliği Yönetmeliği
SGK Mevzuatları
Kamu Satış Tarifesi
Sağlık Uygulama Tebliği (SUT)
Diğer Mevzuatlar
ISO
Oda Tefrişatı
Sizden Gelenler
Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi
Staj Başvurusu
Talasemi Tanı ve İzlem Rehberi
Hastane Logomuz
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI (KVKK)
Etkinlik Takvimi
İletişim
Son Duyurular
ARALIK AYI PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİ LİSTESİ
TÜRK PEDİATRİ KURUMU ÇANAKKALE ŞUBESİ PEDİATRİ OKULU TOPLANTISINA DAVET
ÇOMÜ HASTANESİ Mobil Uygulaması Hizmete Girdi!
Kasım Ayı Personel Yemek Listesi
02.11.2020
Paylaş
Paylaş
Paylaş