Hakkımızda
Çanakkale'nin sağlık alanındaki en önemli kuruluşlarından biri olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi , çağdaş tıbbın sunduğu yenilikçi sağlık hizmetlerini, uzman kadrosu ve modern altyapısıyla sunmaktadır.
Hastanemiz, uzun yıllara dayanan deneyimiyle sağlık sektöründe öncü bir konuma sahip olup, hem şehir sakinlerinin hem de çevre illerin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi, bölgenin tek üniversite hastanesidir.

Bünyesinde 66 erişkin , 16 yenidoğan , 6 kvc yoğun bakım olmak üzere 88 ruhsatlı yoğun bakım ünitesi , 90 polikliniği, 7 gün 24 saat hizmet veren 16 ameliyathanesi, laboratuvar ve üniteler ile birlikte her türlü tetkik isteğe cevap verebilecek 565 yatak kapasiteli bir sağlık kurumudur.
Uzman ve deneyimli sağlık personeli ile beraber tıbbın her dalında kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaç edinmiş olan hastanemiz, her türlü hastanın tanı ve tedavisini yapabilecek teknik donanıma sahiptir.

ÇOMÜ Hastanesi, teknolojinin sağlık alanındaki ilerlemelerini yakından takip ederek, modern tıbbın gerektirdiği donanım ve teknikleri bünyesine entegre etmektedir. Güncel tıbbi cihazlar ve teşhis yöntemleri sayesinde hastalarımıza kesintisiz ve etkili bir sağlık hizmeti sunarız. Ayrıca, hastalarımızın konfor ve güvenliği için sürekli olarak tesisimizi iyileştirmek ve yenilemek için çaba gösteririz.

ÇOMÜ Hastanesi, çağdaş sağlık anlayışını benimseyerek, hasta odaklı yaklaşımıyla her geçen gün daha da büyümekte ve gelişmektedir.