Buradasınız

Haber:
Sevilen Doktorumuz Savaş GÜR, Uzmanlık Sınavını Başarıyla Geçti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Savaş GÜR Uzmanlık Sınavını başarıyla geçti.

İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Kubilay ÜKİNÇ' İn başkanlığını yaptığı sınavda; Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı' ndan Prof.Dr. Arzu MİRİCİ, Kardiyoloji Anabilim Dalı' ndan Yrd.Doç.Dr. Ahmet TEMİZ, İç Hastalıkları Anabilim Dalı' ndan Yrd.Doç.Dr. Fahri GÜNEŞ ve Yrd.Doç.Dr.Mehmet AŞIK' ın oluşturduğu ekip, jüride yer aldı.

Uzmanlık sınavını başarıyla geçen ve Hastanemiz Dahili Branşlarda ilk Dahiliye Uzmanı olan hastanemizin sevilen doktoru başarısını kokteylle kutladı.

Sevenlerine ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanemizde Hizmet Sunmaya Devam Edecek..

Hastalarca aranılan isim haline gelen ve Hasta Hakları Birimimize yoğun bir şekilde kendisi için teşekkür dilekçesi bırakılan doktorumuz, sevenlerine hastanemizin yeni açılan Nefroloji Birimi' nde hizmet sunmaya devam edecek.

Alanında mesleği icra yetkisi kazanan yeni Uzman Doktorumuza meslek hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer