Yeşim Karadağ Organ Nakli Olan Hastaları Ziyaret Etti

Organ Bağışı haftası kapsamında Çanakkale Ak Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Organ bağışı ve naklinin yaygınlaştırılması ve bu bilincin gelişmesini sağlamak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında kutlanan “Organ Bağış Haftası” kapsamında ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde organ bağışı standı kuruldu.

Organ nakli bekleyen hastalara bir umut ışığı olmak ve toplumdaki bilinci ve duyarlılığı artırmak adına kurulan Organ Bağış Standı’nı, etkinliklerin son gününde ziyaret gerçekleştiren Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve beraberindeki heyet ile birlikte organizasyona katılan ÇOMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, Çanakkale Organ ve Doku Nakli İl Koordinatörü Uzm Dr. Azem Ülkü, Organ Nakil Merkezi Müdürü Cabir Alan ve Akademisyenler Organ Bağışının önemine dikkat çektiler. Heyet daha sonra organ nakli olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.