'ÜROLOJİ BÖLÜMÜNDE GEÇTİĞİMİZ YIL...'

2014 yılı içerisinde Tıp Fakültesi hastanemizin Üroloji bölümünde 15171 hastaya poliklinik hizmeti verilmiş olup, 837 hasta yatarak tedavi görmüştür. Yatışı yapılarak tedavi hizmeti alan hastalarımızın 157 tanesine A grubu, 246 tanesine B grubu, 141 tanesine C grubu, 83 hastaya D grubu, 81 hastaya ise E grubu ameliyat ve işlem uygulanmıştır.
           Ayrıca 169 hastaya ürodinami, 301 hastaya sistoskopi, 139 hastaya ESWL işlemi uygulanarak tanı ve tedavi hizmeti verilmiştir.
          Üroloji bölümümüzde Prof.Dr. Ahmet Reşit ERSAY, Doç.Dr. Cabir ALAN, Doç.Dr. Berkan REŞORLU, Yrd.Doç.Dr. Alparslan AKBAŞ, Yrd.Doç.Dr. E.Burak SANCAK ve 3 araştırma görevlisinden oluşan ekibiyle Çanakkale ve bölge halkına 2015 yılında hizmete devam etmektedir.