Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) Yeterlilik Kurulu Hastanemizi Ziyaret Etti

24 Eylül 2018 tarihinde Türk Kardiyoloji Derneği (TKD) yeterlilik kurulu Üniversitemizin asistan eğitiminin yeterliliği ile ilgili ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İncelemelere heyette bulunan Başken Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Armağan Altun, Marmara Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Mutlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Aslan, İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Karadağ katıldı.

İncelemelerde bulunan heyet ziyaretin ardından Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Bahadır Kırılmaz, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Görevlisi Semih Petekkaya, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Emine Gazi’yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.