Tıp Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi'nde Dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. Dekanlık binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Metehan Uzun ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demiraran, Tıp Fakültesi eski Dekan V. Prof. Dr. Hakkı Engin Aksulu, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Hacer Şen ve Doç. Dr. Mesut Erbaş, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aşık, Başhekim Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Gökhan Erbağ ve Yrd. Doç. Dr. Faruk Özkul ile Hastane Müdürü Ömer Hadımoğlu katıldılar.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demiraran, eski Dekan Vekili Prof. Dr. Hakkı Engin Aksulu'ya yapmış olduğu hizmetler sebebiyle teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

238-wqsh-r1.jpg
238-wqsh-r2.jpg