Rektör Prof. Dr. Sedat MURAT ÇOMÜ Hastanesini Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Rektör Yardımcısı Süha ÖZDEN ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat UĞUR Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastane sağlık hizmeti ve fiziki alanlar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Başhekim Prof. Dr. Okhan AKDUR hastane hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik yapılması gerekenler hakkında bilgi sundu. Hastanenin fiziki koşulları, çevre düzenlemesi ve boşaltılan servislerdeki bakım onarım tadilat işleri ile ilgili bilgi alındı.

Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Bahadır KIRILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Semih PETEKKAYA ile Hastane Başmüdürü Serap YONTAR ve Müdür Yardımcıları Olcay AYGÖR ve Özden KARA ziyarette hazır bulundular.