Öğrencilerden Anlamlı Bağış

Çanakkale Özel İsmail Kaymak Koleji Ortaokul öğrencileri, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine tekerlekli sandalye hediye ettiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan İsmail Kaymak Koleji Müdürü Ayhan Aytekin “Ortaokul öğrencilerimiz her yıl gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine imza atıyorlar. Geçen yıl düzenlediğimiz proje kapsamında şehrin değişik yerlerine hayvan barınakları oluşturmuştuk. Bu yılda öğrencilerimiz düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelir ile 3 adet tekerlekli sandalye almaya karar verdiler. Bizde bu isteklerini duyunca kendilerine bu konuda yardımcı olduk. Bu alınan tekerlekli sandalyeleri de yeni hizmet binasında hastalara hizmet vermeye başlayan ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine hediye etmeye karar verdiler.” dedi 

Bu anlamlı hediyeyi teslim alan Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim’i Okhan Akdur, öğrencilerin bu duyalı ve anlamlı davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Okul Müdürü Aytekin’e ve öğrencilere teşekkür plaketi takdim etti.