"MUCİZE GİBİ, TEKRAR YÜRÜYEBİLİYORUM"...

  Aniden meydana gelen ve sebebini bilemediği  bir bel ağrısı şikayeti ile, hastanemiz acil servisine yatırılan Cüneyt Çakar, omurilik felci teşhisiyle 14 gün boyunca hastanemizde tedavi gördükten sonra, yürüyerek taburcu oldu.

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde yaşayan ve demir ustası olan 31 yaşındaki hasta; işyerinde çalışırken ani ve şiddetli gelen bel ağrısı ile birlikte, belinden aşağısını hissetmediğini fark ederek yere yığıldı. Çağrılan ambulans ile Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çakar; ileri tetkik-tedavi için sevk edilerek hastanemiz Acil Servisi'ne getirildi ve Nöroloji servisine yatırılması uygun görüldü.

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Nöroloji AD Doktorları, teşhis koyabilmek için MR çekilmesine ve belden sıvı alınmasına karar verdi. Uygulanan tüm bu tetkikler sonucunda hastaya,  omurilik felci (Akut Transvers Myelit) teşhisi konuldu.

Nöroloji Servisi'nde, hastaya uygun olan tedaviye başlandı. 14 gün süreyle tedavi gören hasta; ''iki bacağımı da hissedemeden geldiğim hastaneden yürüyerek çıkabiliyorum, bu bir mucize'' diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Hastanemiz hasta hakları birimine, duygularını ve teşekkürlerini ifade eden bir mektup bırakarak taburcu olan hastamıza, bizde geçmiş olsun diyoruz.




108-chha-r1.jpg