Hemşireler Haftası Dolayısıyla Hastanemizde Program Düzenlendi

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan Hemşirelik Haftası nedeniyle Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Hemşirelik Haftası etkinliği düzenlendi.

Hastane konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Akçalı, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Okhan Akdur, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Bahadır Kırılmaz, Hastane Başmüdürü Serap Yontar, Hastane Müdürü Ömer Hadımoğlu, Müdür Yardımcı Rahmi Balcı, öğretim üyeleri, hemşireler ve hastane personeli katıldı.

Açılış konuşmasını Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim’i Prof. Dr. Okhan Akdur yaptı. Açılış konuşmasının ardından Hastanemizde geçmişten günümüze görev alan hemşirelerin içinde bulunduğu slayt gösterisi yayınlandı. Slayt gösterisi sonrasında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Demet Güleç Öyekçin “İletişim” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Sunumun ardından günün anısına hemşirelere teşekkür belgeleri takdim edildi.