Hastanemizde İlk Kez, Unikondiler(Kısmi) Diz Protezi Yöntemi Uygulandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji AD Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Erkam Kömürcü , Saniye Özdemir isimli 52 yaşındaki hastaya,diz kireçlenmesi ve tedavisindeki yeni yöntemlerinden biri olan ''Unikondiler'' (kısmi diz protezi) yöntemini gerçekleştirdi.

Genellikle elli yaş üzerinde görülen eklem kireçlenmesi, kıkırdak kaybı arttıkça günlük yaşantıyı zorlaştıran, ağrıları arttıran ve yürüyüşü bozan bir hastalıktır diyen Kömürcü; , kıkırdak kaybı sonucunda meydana gelen, diz ağrısı, çabuk yorulma hatta yürüyememe gibi şikayetlerle polikliniğimize başvuran hastamıza, kıkırdak kaybı olan diz bölgesine kısmi diz protezi uyguladıklarını belirtti.

Bandırma'da ikamet eden ve ev hanımı olan Özdemir, ''emeği geçen herkese özellikle de Erkam Hocam'a teşekkürlerimi iletiyorum. Hastane çalışanlarının ilgisinden çok memnun kaldım. Herhangi başka bir şikayetim de yine hastanenizi tercih ederim.'' sözleriyle, ameliyat sonrası duygularını ifade etti.