Hastanemiz de "Uyku Laboratuvarı" Açılmıştır.

"Ömrümüzün yaklaşık üçte birini geçirdiğimiz uyku, yaşam kalitemizi yakından etkiler. Uykusuzluk, gün içi aşırı uyuklama, uyku sırasında kabus görme, uykuda yürüme, huzursuz bacaklar sendromu gibi onlarca uyku ile ilişkili hastalık ise uyku kalitemizi tehdit eder. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı "Uyku Bozuklukları" polikliniği açarak uyku sorunu olanlara tanı ve tedavi konusunda yardımcı olmayı hedeflemektedir. Uyku Bozuklukları Polikliniği Pazartesi günleri saat 10.00-12.00 arasında Prof.Dr. Handan Işın ÖZIŞIK KARAMAN tarafından yapılacak olup; uyku problemi olan hastalar arasında ihtiyacı olanlar yeni faaliyete geçen "Uyku Laboratuvarı"nda ileri tetkike alınacaktır. Uyku Bozuklukları polikliniği randevu usulü ile çalışacaktır ve randevular hastanemiz santrali aracılığı ile alınabilir."

256-mxwm-r1.jpg
256-mxwm-r2.jpg