Hastanemiz Acil Servisinin 10.Yılı

11 Aralık 2009 tarihinde Acil Serviste ilk hastasını kabul etmeye başlayan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinin 10. yılı için Acil Serviste bir program düzenlendi.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Acil Tıp AD başkanı Prof Dr Okhan Akdur burada yaptığı konuşmada Acil Servisin 7 gün 24 saat özveri ile Çanakkale halkına Acil Sağlık Hizmeti sunduğunu 2018 yılında yaklaşık 70 bin hastaya bu hizmetin sunulduğunu 2019 yılında bu sayının 90 bine ulaşacağını öngördüklerini belirtti. Acil Serviste takım çalışmasının önemine vurgu yapan Prof Dr Akdur Acil Serviste çalışan Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri, Hemşire, hastabakıcı ve güvenlik personelinin büyük özveri ile çalıştıklarını ifade ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.