ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi 2.Organ Naklini Başarıyla Gerçekleştirdi.

5 yıldır böbrek bekleyen  Lapseki İlyasköy de yaşayan 43 yaşındaki Neşe SOĞUKSU'ya yapılan böbrek nakli ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Bandırma Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen hastanın böbreği  ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi organ nakli ekibi Yrd.Doç.Dr.Faruk ÖZKUL, Yrd.Doç.Dr.Kasım ARIK, Yrd.Doç.Dr.Hasan ŞAHİN, Doç.Dr.Berkan REŞORLU, Nefroloji Uzmanı Uzm.Dr.Serkan BAKIRDÖĞEN, Organ Nakli Koordinatörü Yrd.Doç.Dr.Betül ALTINIŞIK tarafından cumartesi günü başarılı bir ameliyatla Neşe SOĞUKSU'ya nakledildi. Organ nakli ekibi sorumlu hekimi  Yrd.Doç.Dr.Faruk ÖZKUL hastanın durumunun iyi olduğunu belirtti.

İlk Böbrek Nakli Yapılan Mehmet Baştimur'dan Diyaliz Arkadaşına Destek Ziyareti

Bundan 3 ay önce ilk böbrek nakli yapılan Mehmet Baştimur da diyaliz arkadaşı Neşe Soğuksu ‘ ya destek ziyaretinde bulundu. Kendisinin çok sağlıklı olduğunu ve ÇOMÜ Tıp Fakültesi organ nakli ekibine minnettar olduğunu ifade eden Baştimur tüm diyaliz hastaların ÇOMÜ' de nakil sırasına girmelerini tavsiye etti.

228-lgvt-r1.jpg
228-lgvt-r2.jpg