ÇOMÜ ORGAN NAKLİ EKİBİNE TEBRİK PLAKETİ VERİLDİ.

Kale Resort Otel'de Çanakkale doku ve organ bağışı ve organ nakli değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Çanakkale Ak Parti Milletvekili Av. Bülent TURAN, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel ACER, Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Yavuz DEMİARAN, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mesut ERBAŞ, Çanakkale Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Tezcan Sezgin, ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mehmet AŞIK ve Başhekim Yardımcıları, Daire Müdürleri ile davetli öğretim üyeleri ve  diğer davetliler katıldı. Açılış konuşmalarının ardından Çanakkale Ak Parti Milletvekili Av. Bülent TURAN tarafından hastanemiz organ nakli ekibine ilimizde ilk böbrek naklini gerçekleştirdikleri için plaket verildi.

Başhekimlik olarak bizde organ nakli ekibimizi tebrik ediyoruz.

247-wfdc-r1.jpg
247-wfdc-r2.jpg