ÇOMÜ Akademik Yükselme Töreni Gerçekleşti

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi gurur günlerinden birini daha yaşadı. Akademik yükselişleri gerçekleşen öğretim üyelerimizin akademik giysileri ve belgelerinin takdim edildiği Akademik Yükselme Töreni, Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Törene Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Metehan Uzun'un yanı sıra üniversite yöneticileri ve öğretim üyeleri katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan tören müzik dinletisi ile devam etti.

Törende Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücer Acer bir konuşma yaptı. Acer konuşmasında büyük heyecan ve mutluluk duyduklarını belirtirken üniversitedeki ve ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki önemli gelişmelerden söz etti.Konuşmanın ardından törenin en heyecanlı bölümüne geçildi. Akademik yükselişleri gerçekleşen öğretim üyelerine akademik giysi ve belgeleri alkışlar arasında takdim edildi.

281-voki-r1.jpg

281-voki-r2.jpg