Çocuk Hastaların Yeni Yılı Kutlandı

Yeni yıla sayılı günler kala ÇOMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisinde yatan çocuk hastalar ve yakınlarının yeni yılı kutlandı.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servinde yatan hastalara yeni yıl dolayısı ile motivasyonlarını yüksek tutmak ve moral vermek adına Sayın Aysun Acer, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih Petekkaya ve Hastane Başmüdürü Serap Yontar tarafından çeşitli hediyeler verilerek yeni yılları kutlandı.  

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Semih Petekkaya, ulusal bayramlar ve dini bayramlarda çocuk hastalar, aileleri ve hastane çalışanlarıyla bir araya geldiklerini ifade ederken bu sevgi dolu paylaşımın özellikle çocuk hastalar ve aileleri üzerinde olumlu etkilerini gözlemlediklerini söyledi.

Petekkaya “Konu çocuk olunca hastane olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Hastalıklarla mücadele eden çocuklarımıza yeni yıl hediyelerini takdim ediyoruz. Çocuklar gülümsüyor, hayat hepimize gülüyor. Hayırsever ve Bağışçılarımızla birlikte böylesine önemli günlerde hasta ve hasta yakınlarının bir nebze de olsa derdine derman olmaya gayret ediyoruz. Aysun hanım çocuklarımızın her zaman yanında olup onlara moral vermek adına elinden gelen çabayı gösteriyor. Bunun için hastanemiz, çocuklarımız ve hasta yakınları adına Aysun Hanıma teşekkürlerimi bir borç bilirim. ” dedi