Bebek Dostu Hastane Plaket Töreni Yapıldı

Hastanemiz "Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı" kapsamında yapmış olduğu başarılı anne sütü uygulamaları nedeniyle Bakanlığımızca yapılan değerlendirme ve alınan karar gereği "Bebek Dostu Hastane" ve "Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi" olarak 2 ayrı plaket ile ödüllendirilmiştir.

Bebek Dostu Hastane Plaket töreni; İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Sinem Topaloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı tarafından; Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Öğr. Üyesi Semih Petekkaya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıktan Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sema Arayıcı'ya "Bebek Dostu Hastane Plaketi" ve "Yenidoğan Dostu Hastane Plaketi" takdim edildi. Hastane yönetiminin de katıldığı program da 5-6-7 Mart tarihlerinde Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı eğitimlerini tamamlayan sağlık personelinin katılım belgeleri İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı tarafından takdim edildi.