Şubat Ayı İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı Yapıldı

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya kurul üyeleri ve çalışan temsilcileri katıldı.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve İşveren Vekili Prof. Dr. Ohkan Akdur başkanlığında yapılan toplantıda 2019 yılı İş Sağlığı Güvenliği eğitiminin planlanması yapıldı. Eğitimlerin Hastane hizmetlerini ve çalışanları etkilemeyecek şekilde planlanması ve tarihlerin en kısa sürede belirlenmesine karar verildi.

Hastanemizin risk analizi çalışmalarının Şubat ayı içerisinde ana binadan başlamasına karar verildi. İş Yeri Hekimi Dr. Öğr. Üyesi Pınar Mutlu “Çalışan personele İş Sağlığı Eğitimlerini Hastanemizin işleyişini etkilemeyecek şekilde vereceğiz. Ayrıca Hastane personelinin İş Yeri Hekimliği Polikliniği'ndeki muayeneleri devam etmekte. Üniversite personelimizin de meyanelerine başlamış bulunmaktayız.”dedi

Bir sonraki toplantının ise Mart ayında Başhekimlik Toplantı Salonunda yapılması karara bağlandı.