Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği tarafından düzenlenmiş olan '' Gonartrozda Artroplasti Dışı Tedavi Seçenekleri '' Toplantısı Hastanemizde Gerçekleştirildi.

13-15 Mart tarihleri arasında Kemik ve Eklem Cerrahisi Derneği tarafından düzenlenmiş olan '' Gonartrozda Artroplasti Dışı Tedavi Seçenekleri '' toplantısı hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Dr. Öğrt. Üyesi . Ali Bilge başkanlığında yapıldı. Çanakkale ve Türkiye’nin birçok merkezinden katılımcı ve konuşmacı değerli misafirlerimiz konuk edildi. Bilimsel toplantının içeriğinde diz ağrılarında protez dışından ki tedaviler konuşulup hekim arkadaşlarımız bilgilendirildi.