Hastanemizde Anneler Günü Kutlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Korona virüs salgınıyla mücadele tüm hızıyla sürerken, sağlık çalışanları bu süreçte en önemli mücadeleyi verenlerin başında geliyor. Büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanları, çoğu zaman bulaş ihtimaline karşı ailelerinden uzak kalıyor. Anneler gününü çocuklarının yanından geçiremeyen gece gündüz demeden görev yapan sağlık çalışanlarına zorlu süreçten geçildiği şu dönemde küçük bir kutlama yapılarak pasta kesildi. Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa AKYÜREK Korona virüs pandemisi sebebiyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının anneler gününü kutladı. Kutlamaya hastane yönetiminden Başhemşire Yardımcıları Canan TAYFUR, Rukiye CAN ve Özlem COŞKUN  katıldı.

.