Hastane çalışanlarına MAVİ KOD (2222), BEYAZ KOD (1111) ve PEMBE KOD (3333) eğitimi verildi.

Hastanemizde; kalite standartları gereği hasta ve çalışan güvenliğini sağlamak amacıyla MAVİ KOD (2222), BEYAZ KOD (1111) ve PEMBE KOD (3333) uygulamasına geçilmiştir.
        MAVİ KOD durumunda; hastane içerisinde ve bahçesinde solunumsal veya kardiyak arrest durumunda aranması gereken numara 2222'dir.
       BEYAZ KOD durumunda; hastane içerisinde ve bahçesinde, hastane çalışanlarına yönelik oluşabilecek tehdit, saldırı ya da taciz olaylarında aranması gereken numara 1111'dir.
       PEMBE KOD durumunda; hastane içerisinde ve bahçesinde, yeni doğan / bebek / çocuk kaçırılması veya kaybolması durumlarında aranması gereken numara 3333'dür.